Политикът коментира корупцията и Газпром Според Никола Минчев от Продължаваме промяната, корупцията

...
Политикът коментира корупцията и Газпром Според Никола Минчев от Продължаваме промяната, корупцията
Коментари Харесай

Никола Минчев: Нямаме интерес да преговаряме с Газпром

Политикът разяснява корупцията и „ Газпром ” 

Според Никола Минчев от „ Продължаваме промяната ”, корупцията е много наболяла тематика в България.

„ Затова не е изненадващо постоянно да бъде тематика на диалози. В ръководещата коалиция ние успяхме да се обединим в взаимни дейности против корупцията ”. Това сподели той в ефира на предаването „ Твоят ден ” по 

„ В момента газ от „ Газпром ”, изобщо към цяла Европа, съвсем не тече. Що се касае до природния газ, има две условия, които са жизненоважни за България. Едното е цената, другото е надеждността на доставките. Въпросът с „ Газпром ” е, че нито цената, нито надеждността приказват, че имаме интерес да преговаряме с тях ”, сподели Минчев.

Във връзка с подаден сигнал от ГЕРБ към ДАНС за закупуването на съветски газ от дъщерно сдружение на „ Газпром ”, което Политическа партия са създали, Минчев разяснява: „ Нито се тормозим от инспекция, нито се тормозим от проверка. Защото знаем, че това, което сме свършили, е законно и в полза на страната. Прави ми усещане, че прокуратурата е доста дейна по едни сигнали, в тази ситуация - които идват от народни представители от ГЕРБ, до момента в който по други проблеми демонстрира нормалното си безхаберие. Прокуратурата би трябвало да демонстрира идентичен критерий към всички. Когато пристигна сигнал, той би трябвало да се ревизира без избирателност ”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР